Advocaat voor echtscheidingen rond Venlo en Roermond

Waarschijnlijk bezoekt u deze site omdat u van plan bent om te gaan scheiden. Er moet dus veel geregeld worden. Muris Advocatuur uit Venlo kan u helpen. U kunt scheiden door middel van mediation/bemiddeling. Dan wordt alles samen in goed overleg geregeld. Helaas lukt dat niet altijd en moet er soms op tegenspraak worden gescheiden. Ieder van de partners heeft dan een eigen advocaat nodig. In beide gevallen is goede kennis van personen- en familierecht een vereiste. Muris Advocatuur uit Venlo biedt deze kennis. Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Ook dan helpen we u graag.

Mediation

In goed overleg maken we samen afspraken over de gevolgen van uw echtscheiding voor u beiden. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een scheiding voor uw kinderen, of aan de financiële afwikkeling. Door middel van mediation bekijken we alle aspecten van uw situatie. Muris Advocatuur kiest geen kant, maar geeft u de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te maken.

Wat zijn de kosten?
Tenzij er sprake is van bijzondere omstandigheden: vanaf € 224,45 per uur of € 3.500,- all-in.

Is het te verdelen vermogen hoger dan € 15.000,-? Zijn er huwelijksvoorwaarden in het spel of is er sprake van een onderneming? Dan zijn de kosten € 250,10 per uur of € 3.850,- all-in.


Bij deze tarieven is de voorwaarde dat alles binnen een tijdsbestek van 15 uur is geregeld.

Echtscheiding op tegenspraak

Helaas lukt het niet altijd om zaken in goed overleg te regelen. Dat kan allerlei redenen hebben. Misschien zit u in een ingewikkelde financiële situatie. Het kan zijn dat er huwelijksvoorwaarden moeten worden afgewikkeld, of dat de inkomsten uit een onderneming worden genoten en die onderneming moet worden verdeeld. U heeft behoefte aan iemand die uw belangen goed behartigt.

Ook in deze situatie zal Muris Advocatuur er altijd op gericht zijn de communicatie tussen u beiden open en goed te houden. Liefst lossen we alle geschilpunten met respect samen op.

Wat zijn de kosten?
Muris Advocatuur rekent een tarief vanaf € 224,45 per uur, tenzij er sprake is van huwelijksvoorwaarden, en/of een vermogen van meer dan € 15.000,- en/of een onderneming. In dat geval rekent Muris Advocatuur een tarief vanaf € 250,10 per uur. U krijgt daarvoor gedegen advies en begeleiding op maat.